Søg
Menu

Du er her: Introduktion Blog 7 tips og fotoinspiration til luksusbadeværelser

7 tips og fotoinspiration til luksusbadeværelser

Vi har 7 tips og masser af inspiration til, hvordan du indretter dit badeværelse for at give det en virkelig luksuriøs følelse.

Alle har en lidt anderledes idé om et luksusbadeværelse. Men en ting, disse idéer har til fælles, er det luksuriøse indtryk, de efterlader os med. Hvis du vil have dit badeværelse til at se sådan ud, skal du ikke kun gå efter prislappen. Vi har 7 tips og masser af inspiration til, hvordan du får dit badeværelse til at føles virkelig luksuriøst.

1.Store fliser gør halvdelen af arbejdet

Jo færre fuger, jo bedre. Store fliser giver indtryk af en ren design. Naturlig marmor, sten eller træ vil se perfekt ud, men der skal du regne med en højere pris. I dag er der dog også meget troværdige efterligninger tilgængelige, der vil gøre samme job.

Vær heller ikke bange for strukturer. 3D-fliser vil fange øjet og være et smukt dominerende element på badeværelset. Det er dog bedst ikke at overdrive dem og bruge dem mere til at fremhæve en bestemt del af rummet. For eksempel bag et badekar eller et spejl.

                        

2. Gå efter naturlige materialer og dæmpede farver

Marmor, sten eller træfliser - det har vi sagt før. Men hold dig ideelt set til naturlige materialer i hele badeværelset, selv til dekorationer. Undtagelser kan være den for nylig populære beton eller visse typer metal såsom messing eller mat rustfrit stål. Betonvaske eller messinghaner er helt sikkert en luksusgenstand.

Og naturen dominerer også farverne. Hvis du har et større rum, så vær ikke bange for at vælge mørke nuancer selv på store områder. Sort er et symbol på luksus. Især i kombination med træ eller gyldne elementer. Dagene med hvide håndvaske og toiletter er også længe forbi. Men føl dig fri til at holde fast i klassisk hvid keramik, hvis du trænger til det. Vælg bare en moderne designform.

                    

3. Hvis du skal grave, så udnyt det

Planlægger du en større renovering eller bare at bygge dit hjem? Så få lavet et falsk loft til belysning og en niche i væggen (kaldet en niche) til at fungere som en hylde. Disse moderne elementer vil tilføje en luksuriøs touch til dit badeværelse og vil, kombineret med dekorativ belysning, sikre en hyggelig atmosfære. Derudover er niche ikke kun designorienteret, men også pladsbesparende. Dette tilføjer luftighed til rummet.

                     

4. Leg med belysning

Den rigtige belysning kan helt ændre det overordnede indtryk. Du får brug for tre: loftsbelysning, spejlbelysning og dekorativ belysning. Hvad slags lys skal du vælge for at gøre badeværelset luksuriøst?

  • Loftsbelysning - hvis du har meget plads, kan du vælge en designer lysekrone. I tilfælde af et mindre badeværelse vil spotlights være det bedste valg.
  • Spejlbelysning - spejlet skal oplyses fra begge sider, så du kan se dig selv tydeligt. Luksuriøse LED-spejle med indbygget belysning ser godt ud. Derudover kan du vælge smart tilbehør til spejlet såsom en vejrstation, en højttaler eller endda opvarmning for at forhindre dug på spejlet.
  • Dekorativ belysning - hvis du har nedhængte lofter og en niche på dit badeværelse, skal du helt sikkert placere lysene der. En anden mulighed er at belyse skabet under håndvasken eller badekarret eller bruseren bagfra.

                                                                    

5. Du kan visuelt forstørre rummet med et stort spejl

Luksusbadeværelser karakteriseres ved åben, luftig plads. Du kan visuelt forstørre det med et stort spejl. LED-spejle er specialfremstillede i størrelser op til 200 x 100 cm. De kan være et dominerende designelement på dit badeværelse, der garanteret vil tiltrække opmærksomhed.

Du kan også justere lysintensiteten selv, så LED-spejlet giver dig tilstrækkeligt lys til morgenhygiejne og en afslappende atmosfære til et aftenbad.

                     

6. Hvis en bruser, så en walk-in

I et luksusbadeværelse er et fritstående badekar sandsynligvis det første, du tænker på. Men en åben walk-in-bruser, ideelt set uden et badekar, vil også se fantastisk ud. Dette vil holde gulvet ensartet i hele rummet og visuelt forstørre rummet. Kombineret med en simpel glasskærm vil brusekabinen se minimalistisk ud og alt andet end luksuriøs.

7. Luksus ligger også i detaljerne

Og med det mener vi ikke kun dekorationen, men også den funktionelle udstyr, såsom armaturer. Vælg designelementer i messing eller mat rustfrit stål, for eksempel. Hold fast i minimalisme og fokuser på kvalitetsmaterialer, interessante former og teksturer. Selv en sæbedispenser kan tjene som dekoration. Hvis du har dagslys på dit badeværelse, skal du tilføje et naturligt element i form af en plante i en interessant krukke eller vase.

                         

Er du inspireret af moderne og praktiske LED-spejle? Tag et kig på hele udvalget af LED-spejle som du kan tilpasse efter din smag.

Tilbage til oversigt

Op