Søg
Menu

Reference

Læs anmeldelser fra vores kunder og se de billeder, de deler.

Jeg er 100% tilfreds! Der var god kommunikation før købet, og spejlet ankom i løbet af en uge. Det var perfekt pakket, og alt fungerede helt fint. Jeg kan varmt anbefale det!
Mathias Jørgensen - Aalborg
Jeg havde en rigtig god oplevelse! Jeg sætter virkelig pris på muligheden for at konfigurere spejlet efter mine ønsker. Det var virkelig dejligt at få varen til tiden, og jeg blev holdt godt informeret hele vejen igennem. Og må jeg sige, indpakningen var virkelig flot - stor respekt for den ekstra indsats! Alt i alt, rigtig tilfreds med min oplevelse!
Frederik Hansen - Helsingør
Vi var virkelig glade for den hurtige kommunikation via telefonen. Det bedste var, at vi kunne vælge den perfekte størrelse på spejlet og få bagsiden i den præcise farve, der passede til vores badeværelse. Det var virkelig svært at finde spejle med den mulighed, så det var bare fantastisk. Produktet opfyldte helt sikkert vores behov. Stor tak for det!
Eira Christensen - Køge

Vis os dit nye spejl

Vi vil blive glade, hvis du viser os dit installerede spejl. Send venligst billeder til: customers@artalo.com. Når du deler på sociale medier, skal du huske at tilføje #Artalo eller tagge os @artalo_com.

Op