Søg
Menu
 • SMART spejle

  • Top-teknologi
  • Førsteklasses kvalitet
  • Europæisk produktion

  Se tilbud

5 tilbehør
Tilpasset produktion
Førsteklasses kvalitet
Gratis forsendelse

Den første smarte enhed i dit hjem!

Nyd fuld komfort med SMART-spejlet, et symbol på praktisk anvendelighed, moderne design og nyeste teknologi. SMART-spejlet transformerer dit interiør til et nyt og stilfuldt rum. Brug din tid foran spejlet til at lytte til musik eller din yndlingspodcast, se en film eller læse morgenavisen og korrespondance. En revolutionerende kombination af det perfekte spejl med den nyeste teknologi.

SMART-spejlet opfylder flere krav i det moderne liv:

 • Perfekt udsyn i spejlet takket være LED-belysning
 • En stilfuld tilføjelse til dit interiør
 • Effektiv udnyttelse af tiden foran spejlet
 • Brugervenlighed for hele familien

Alle applikationer på ét sted

Lyt til musik eller din yndlingspodcast på Spotify, se næste afsnit af en serie på Netflix, bliv inspireret af en makeup-tutorial på YouTube eller se en kortfilm på Disney+ mens du børster dine børns tænder. Udnyt de mange andre apps, som Google Play tilbyder, og nyd dine øjeblikke foran spejlet til fulde!

Hvilket SMART-spejl skal jeg vælge?

Vi tilbyder flere spejldesigns i kombination med det smarte panel. Vi installerer to typer paneler i spejlene, nemlig SmartPanel (Samsung) og SmartScreen (Google chromecast). Hvert produkt tilbyder forskellige muligheder, afhængigt af dine præferencer. For en sammenligning kan du tage et kig på vores tabel.

Tag afslapning på badeværelset til et nyt niveau

Forkæl dig selv med maksimal afslapning efter en lang dag med SMART-spejlet. Et varmt bad og dit yndlingsprogram? Det er luksusen ved vores spejl. På SMART-badeværelsesspejlet kan du bruge dine foretrukne streamingtjenester som Netflix og nyde din afslapning fuldt ud! Du kan også indstille den afslappende atmosfære med din yndlingsplayliste, hvor du kan gemme udvalg af sange og podcasts. Nyd badeværelsesritualet og tag lidt tid til dig selv.

Det er lige så sjovt at børste tænder!

Gør en upopulær rutine til en sjov aktivitet. Takket være muligheden for at afspille korte historier eller uddannelsesvideoer direkte på det smarte panel i spejlet, bliver tandbørstning en motiverende aktivitet. Vores smarte spejl skaber et miljø, der inddrager børn i processen med at passe på deres tænder og kan også lære dem vigtigheden af god mundhygiejne. Med vores smarte spejl bliver børns tandbørstning ikke kun en pligt, men også en sjov og glædelig oplevelse. Du kan for eksempel bruge Disney+ appen.

Morgenstart på badeværelset

Hold dig opdateret. Brug din morgentid i badeværelset foran spejlet til at følge med i, hvad der sker i verden. Lyt til morgennyheder og begivenheder direkte fra dit spejl på din foretrukne streamingplatform eller læs nyhederne på platforme som X. For at komme i det rette humør kan du lytte til dine yndlingssange. Kombiner det behagelige med det nyttige - få friske oplysninger, mens du gør dig klar til dagen.

100% hvile med selvpleje

Er du udmattet efter en hård dag? SMART-spejlet vil være den rette ledsager for dig under aftenens selvpleje. Perfekt makeupfjernelse mens du lytter til afslappende musik. På Spotify -platformen finder du mange playlister, der vil skabe den rette afslappende spa-atmosfære. Takket være LED-spejlets justerbare belysning opnår du de ideelle lysforhold, du har brug for. SMART-spejlet vil sørge for det ideelle miljø for din skønhed.

Stjernefrisure og perfekt makeup

Besøger dine kunder dig med en klar idé til en ny frisure eller makeup? Du kan nemt konsultere alt og se inspirationen direkte i den SMART-enhed, som er indbygget i spejlet. Pinterest-appen er for eksempel fantastisk til dette. Du kan allerede afspille sange eller kendte film og serier, mens du arbejder. Men du behøver ikke være ejer af en frisørsalon eller makeup-artist for at værdsætte vores SMART-spejl. Skab det perfekte makeup-look med vores Youtube-tutorial. At lægge makeup og frisere dit hår bliver en sjov aktivitet.

SmartPanel eller SmartScreen?

SmartScreen with Google Chromecast

Stream musik og videoer via Google TV Chromecast til det integrerede 10" SmartScreen i Artalo-spejlet. Det tager kun få minutter at aktivere din smarte enhed ved hjælp af din smartphone eller tablet. Derefter kan du betjene SmartScreen med fjernbetjeningen (som medfølger spejlet) og nemt starte tjenester som Netflix, HBO GO, YouTube eller Spotify. Mange flere apps kan nemt downloades på Google Play. Chromecast kan også styres med din smartphone eller tablet. Spejlet er udstyret med en integreret Bluetooth-højttaler, og der er også mulighed for at tilslutte eksterne højttalere. Spejloverfladen i SmartScreen-området på skærmen er helt gennemsigtig, så du vil se et klart billede. Den smarte enhed kræver konstant strømforsyning. Så hvis du vælger muligheden for at tilslutte spejlet direkte til elektricitet, skal du sørge for en yderligere konstant strømkilde til det.

Samsung SmartPanel

Nyd alle tilgængelige apps på Google Play i det integrerede 10,4" Samsung SmartPanel med Bluetooth-højttaler i Artalo-spejlet. Lyt til musik, se film og tv-shows, eller læs friske nyheder om morgenen. SmartPanelet har et Android-operativsystem og en Full HD-skærm med en opløsning på 2000×1200 px. SmartPanel-spejlet leveres med en Samsung Pen, som du kan bruge til bekvemt at styre panelet. Takket være PLS-teknologi kan du se skærmen fra alle mulige vinkler. Derudover er spejloberfladen i SmartScreen-området på skærmen helt gennemsigtig, så du får et klart billede. Smarte enheder kræver konstant strømforsyning. Så hvis du vælger muligheden for at tilslutte spejlet direkte til elektricitet, skal du sørge for en yderligere konstant strømkilde til det.

SMART Panel-specifikation

Parameter Samsung SmartPanel SmartScreen with Google Chromecast
Producent Samsung Google-Chromecast
Skærmstørrelse 10,5" 10"
Opløsning 2000 × 1200px (Full HD) 1280 × 800px (HD)
Højttalere Integreret i både spejlet og tabletten,
mulighed for at tilslutte eksterne højttalere.
Integreret i spejlet,
mulighed for at tilslutte eksterne højttalere
Kontrol Stylus Pen (medfølger), touch,
via Samsung Flow-appen
Controller (medfølger), stemme, smartphone
Fastgørelse Kontrolbjælke (til/fra og lydstyrke) på siden af spejlet,
inklusive magnetisk bjælke til at fastgøre pennen.
Driver
Stemmekommandoer
Kamera foran ✓ (kan skjules)
Wifi
Bluetooth
SIM
Tilgængelighed af applikationer Android-understøttede apps Chromecast 4-aktiveret app
System Android Chromecast 4 (Android TV)
Intern hukommelse 64 GB 8 GB
RAM-hukommelse 4 GB 2 GB
Tilslutning af eksterne højttalere
Kraft Permanent strømforsyning, separat kabel Permanent strømforsyning, separat kabel
Spejling Kun Android Kun Android
Sammenkobling af smartphones Google Home, Google TV, Samsung Flow Google Home-app, Google TV

Udforsk vores udvalg af SMART-spejle

Er du i tvivl om dit valg? Vi hjælper dig gerne. Kontakt os:

 

info@artalo.dk

Op